27 Şubat 2013 Çarşamba

Aysal ile Demirören ne konustu?



Turkiye Futbol Federerasyonu Baskanı Yıldırım Demirören ile Galatasaray Baskanı Ünal Aysal öğle yemeğinde bir araya geldi. Demirören, özellikle Drogba ve Sneijder transferlerinden dolayı Aysal'ı kutladı.

Sunset Restoran'daki öğle yemeğinin cok önceden planlandığı bildirildi. Baskan Demirören'in, Galatasaray Baskanı Ünal Aysal ile yaptığı görusmede, iki yıldız futbolcunun transferinin Spor Toto Turkiye Ligi'nin tanıtımına ve marka değerine önemli katkı sağladığını belirttiği vurgulandı. Demiören-Aysal ikilisinin, futbolun temel sorunlarını da ele aldığı ifade edildi.

Skorer'de yer alan habere göre; Demirören ile Aysal arasındaki bulusmada en cok merak edilen konu, Orduspor macındaki olayların konusulup konusulmadığı idi. İkilinin, Teknik Direktör Fatih Terim'in tribune gönderilmesini hic görusmedikleri öğrenildi. Yemeğin daha önce planlanmasından dolayı randevunun gerceklestiği, ancak ikilinin, herhangi bir yanlıs anlamaya neden olmaması icin bugun görusulecek dosya hakkında fikir belirtmedikleri ifade edildi. maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder