30 Ocak 2013 Çarşamba

Jesic'ten Gunes acıklaması!



Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı, devre arası kamp calısmalarının ikinci ayağı icin Alanya'ya geldi.

İlk etap kamp calısmalarını 11-27 Ocak tarihlerinde Alanya'nın Turkler beldesindeki bir otelde yapan CSKA Sofya, 3 gunluk iznin ardından Alanya'da Goldcity Turizm Kompleksi'nde yeniden kampa girdi.
Turkiye'de Altay ve Trabzonspor'da forma giyen, 2002 yılında ise Altay'da teknik direktör olarak görev yapan CSKA Sofya Teknik Direktöru Miodrag Jesic, takımının kamp calısmalarını değerlendirdi.
Jesic, 25'i futbolcu 44 kisilik ekiple kampa girdiklerini belirterek, hedeflerinin ligde daha iyi duruma gelmek olduğunu söyledi. Asıl hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'nde basarılı sonuclar elde etmek olduğuna değinen Jesic, lig lideriyle aralarındaki 9 puanlık farkı da kapatmak istediklerini vurguladı.

-''Şenol Gunes'in istifasına cok uzuldum''-

Kendisinin bir dönem Trabzonspor forması giydiğini ve Şenol Gunes'in o dönemde de teknik direktörluk yaptığını hatırlatan Jesic, ''Şenol Gunes ile guzel gunlerimiz oldu. Çok iyi bir teknik adamdı. Trabzonspor'da ve Turk Milli Takımı'nda basarılı sonuclar elde etmisti. Şenol Gunes'in istifasına cok uzuldum'' dedi. maç özetini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder