30 Ocak 2013 Çarşamba

Liverpool kactı, Arsenal yakaladı!



(Ajansspor Dıs Haberler Servisi)

Arsenal [2 - 2] Liverpool

5' [0 - 1] L. Suarez

60' [0 - 2] J. Henderson

65' [1 - 2] O. Giroud

67' [2 - 2] T. Walcott

Premier League'de 24. haftanın dev macında, ilk 4'u hedefleyen iki ekip; Arsenal ile Liverpool kozlarını Emirates Stadı'nda paylastı.

Arsenal sahaya; Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud 11'i ile cıktı.

Liverpool ise sahada; Reina, Johnson, Agger, Carragher, Wisdom, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge 11'i ile yer aldı.

Mucadelenin henuz 5. dakikasında topu ağlara yollayan Suarez, toğu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne gecirdi. Uruguaylı yıldız ligdeki 17. golunu

kaydetti. Golden sonra kontralarla etkili olmaya calısan Liverpool karsısında zaman zaman baskı kuran Arsenal, aradığı beraberlik sayısını bulamadı.

Fenerbahce'ye geri döneceği konusulan Andre Santos, 37. dakikada sakatlanan Gibbs'in yerine oyuna dahil olurken, "Kırmızılar", soyunma odasına 1-0'lik

ustunlukle gitti.

İkinci yarıya baskılı baslayan Arsenal, rakip kalede istediği pozisyonları yakalayamazken, 60. dakikada fark 2'ye cıktı. Arsenal savunmasının uzaklastıramadığı topu ağlara yollayan Henderson Emirates'te sok etkisi yarattı.

İki farkla geriye dusen Kuzey Londra ekibi, yediği gole cabuk cevap verdi. Son macların formda ismi Giroud, 65. dakikada attığı golle durumu 2-1'e getirdi. 67. dakikada Arsenal skora denge getirdi. Bu sezon daha golcu bir kimliğe burunen Walcott, attığı sık golle 2-2'lik esitliği sağladı.

Kalan bölumde galibiyet icin yuklenen Arsenal, 3 puanı getirecek golu bulamazken, Liverpool da gelistirdiği ataklardan sonuc alamadı ve karsılasma 2-2 tamamlandı.

Arsenal puanını 38 yaparken, Liverpool da 35 puana ulastı. maç özetini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder