7 Mart 2013 Perşembe

''Fenerbahce bizi cezalandırdı''



(Ajansspor Dıs Haberler Servisi)

Fenerbahce'nin 1-0 ustunluğu ile sona eren Viktoria Plzen macının ardından, rakip takımın orta sahadaki ismi Daniel Kolar acıklamalar yaptı.

Kaybettikleri icin uzgun olduklarını dile getiren Kolar, "Avrupa kupalarında 10 tane gol fırsatı yakalayıp uc-dört gol atamazsınız. Elinize bir-iki fırsat gecer ve eğer bunları değerlendiremezseniz, rakibiniz de sizi cezalandırır. Bugun de aynen böyle oldu, cok uzgunuz" dedi.

Fenerbahce'nin cok kaliteli bir takım olduğunu belirten Daniel Kolar, "Bugun, cok kaliteli bir rakip olduklarını kanıtladılar" ifadesini kullandı.

Macı da değerlendiren orta saha oyuncusu, "Özellikle ilk yarıda cok pas hatası yaptık. Hucum bölgesinde de istediklerimizi yapamadık. Gecmis macların aksine, oyunun belli bölumlerinde topu ayağımızda tutmakta zorlandık. Eğer elimize gecen fırsatı değerlendirebilseydik, tamamen farklı bir mac olurdu. Turkler biraz da acılır, biz de daha genis alan bulabilirdik. Maalesef bu olmadı. Hic kimse, bu sansları Turkiye'deki macta yakalayamayacağımızı söylemez" diye konustu.

Rövans macıyla ilgili dusuncelerini de dile getiren Kolar, "Karsılasmanın seyircisiz olması bizim icin avantajlı olabilir fakat bunu karsılasma icinde hep beraber göreceğiz" dedi.
maç özetlerini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder