8 Mart 2013 Cuma

Taffarel: Top girmek istemedi''



Taffarel'in yayıncı kurulusa yaptığı acıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri söyle:

"Bugun gercekten kalecisinden forvetine iyi mucadele eden bir Galatasaray vardı. Bircok pozisyona girdik ama atamadık. Futbolda bu tip seyler oluyor. Futbolda ilk defa olmadı, son defa da olmayacak. Önumuzdeki maca bakmamız lazım. Taraftarımızla butunleserek bu durumu asacağız.

Galatasaray'ın su anda uzulduğu durum macın sonucu. Futbolcuların gösterdiği reaksiyon ve mucadele belki cok mukemmel değil ama iyi performans gösterdik, top girmedi bugun. Bircok pozisyonda da top girmedi. Artık ligi bir kenara bırakıp önumuzdeki Schalke macına odaklanmamız gerekiyor. Bizi burada uzen sonuc oldu. Sonuc gelmedi, kader diyebiliriz. Yani top girmek istemedi bugun."



-basın toplantısı-


Basın toplantısında ise Genclerbirliği'nin savunma yapmaya geldiğini ve kapalı bir futbol oynadığını belirten Brezilyalı teknik adam, ''Biz bircok pozisyona girdik ve fırsat yakaladık ama ne yazık ki golu atamadık. Top girmek istemedi. Tanrı istemedi belki de. Futbolda böyle seyler olabiliyor'' dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke 04 macı öncesi kazanmayı cok istediklerini ve bugunku sonucun kendilerini uzduğunu dile getiren Taffarel, ''Sonuc uzucu ama takımın bugunku reaksiyonu, performansı bizim adımıza sevindiriciydi. Buyuk takımların bu tip durumlardan cabuk sıyrılması gerekiyor. Bunu yapacağımızdan suphemiz de yok. Sonuca uzulduk ama herkesin kafası dikti. Oynanan oyun ve girilen pozisyonlar ortada'' ifadelerini kullandı. maç özet görüntüleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder