30 Aralık 2012 Pazar

Antalyaspor'un idmanları da kıran kırana..



Hasan Subası Tesisleri'nde, yardımcı antrenör Şenol Fidan yönetiminde gerceklestirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve hafif kosunun ardından dar alanda kısa pas calısması yaptı. Kaleciler, Sammy, Hakan ve Polat, yardımcı antrenör Erdinc Erol yönetiminde bir sure calıstıktan sonra takımla birlikte antrenmana katıldı.

Antrenmanın son bölumunde kırmızı-beyazlı oyuncular, cift kale mac yapmak icin turuncu ve yesil takım olarak 2 gruba ayrıldı. Turuncu takımın kalesini Hakan, yesil takımın kalesini ise kaleci Sammy korudu. Yaklasık 25 dakika suren macta turuncu takım formasını giyen Isaac Promise (2) ve Uğur İnceman'ın (1) attığı gollerle yesil takımı 3-0 mağlup etti. Çift kale macta Ali Tandoğan'ın sert sutunu guclukle celen Sammy de antrenmanda göz doldurdu.

Antrenmanda, sol arka adalesinde ağrısı olan Emre Torun, Murat Duruer ve Ömer Şismanoğlu yer almadı. Tecrubeli oyuncu Deniz Barıs ise izinli olduğu icin antrenmana gec katıldı. Bir sure takımdan ayrı hafif kosu yapan Deniz Barıs, takımla yaptığı ısınma hareketlerinin ardından oynanan cift kale macta yer aldı. Yaklasık 2 saat suren antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların neseli olduğu gözlendi. Çift kale macın ardından antrenman sona erdi.

Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor ile 9 Ocak 2013'te oynayacağı erteleme macının ardından, 12 Ocak saat 20.30'da Ziraat Turkiye Kupası'nda, gruptaki 2. macını Trabzonspor ile yapacak.

Öte yandan, antrenmanın son bölumunu Medical Park Antalyaspor Kulubu Baskanı Hasan Akıncıoğlu, oğlu Hasan Cahit Akıncıoğlu ile izledi.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Super Lig'in ilk yarısını bir mac eksiğiyle 30 puanla Galatasaray ve Besiktas'ın ardından 3. sırada tamamlamıstı.
maç özetlerini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder