30 Nisan 2012 Pazartesi

Yuruyus kararı ve tepki!



Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, sike sorusturması ve son yasananların ardından Taksim'de dev bir yuruyus hazırlığında olduğunu duyurdu. Acıklama söyle;

Değerli Galatasaraylılar,

3 Temmuzdan bu yana ulkemizde yasanan sike sorusturmasında karar asamasına gelinmistir.

Turk futbolunun onuruna leke surulmesi adına duyduğumuz endise ile son sözumuzu söylemek adına, ultrAslan buyuk yuruyusu kararı alınmıstır.

Yuruyusumuz Basta İstanbul olmak uzere buyuk sehirlerimizde ve Avrupa-#8217;da temsilciliğimiz olan ulkelerde es zamanlı olarak gerceklesecektir.

İstanbul-#8217;daki Programımız 2 Mayıs Çarsamba saat 16:00 da Galatasaray Lisesi Önunde toplanılacak, Taksim'e kadar yurunecek, Taksimde yapılacak basın acıklamamızla son bulacaktır, es zamanlı olarak TFF önune siyah celenk bırakılıp basın acıklaması yapılacaktır.

Oğuz Altay

ultrAslan Baskanı

-Fenerbahceliler tepkili-

Ancak bu acıklamanın ardından özellikle sanal alemde tartısma alevlendi. Twitter'da #BuyukYuruyuseHazirOl hashtagi Trend Topic haline geldi, sarı lacivertliler buna karsılık bir hashtag baslattı. Ancak asıl gerilim, Fenerbahce taraftar olusumu "12 Numara"nın, ultrAslan'ın yuruyusune tepki göstermesi ile doruğa ulastı.

12 Numara, Taksim'de herhangi bir sportif yuruyus planlaması halinde, 12 Numara olarak Taksim ile ilgili calısma baslatacağız" mesajını atarken, Taksim'de herhangi bir yuruyuse izin verilmesi ile birlikte aynı gun orada olacaklarını duyurdu. Sanala alemde bu tartısma halen devam etmekte. maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder