29 Kasım 2012 Perşembe

Antalya'da gözler lige cevrildi!




Hasan Subası Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerceklestirilen antrenmanda futbolcular, kosu, ısınma hareketleri ve uzaktan sut calısması yaptı.

Ziraat Turkiye Kupası'nda TKİ Tavsanlı Linyitspor'u deplasmanda 5-0 yendiği macın kadrosunda yer alan oyuncular Sammy, Ali Tandoğan, Deniz Aslan, Minev, Deniz Barıs, Zizic, İbrahim, Janda, Murat Akın, Zeki, Mehmet Eren, Emrah, Ömer Şismanoğlu ve Emre calısmaya katıldı. Karsılasmada forma sansı bulamayan diğer oyuncular ise sut ağırlıklı calısma yaptı.

Antrenmanı zaman zaman durduran Özdilek, oyuncularına uyarılarda bulundu. Ziraat Turkiye Kupası'nda bir ust tura yukselme basarısını gösteren Akdeniz temsilcisinde futbolcuların neseli olduğu gözlendi.
Sakatlığı devam eden Uğur İnceman, takımdan ayrı bir sure kostuktan sonra antrenmana salonda calısarak devam etti. Hafif sakatlığı bulunan Koray ise takımdan ayrı kostu.
Medical Park Antalyaspor, pazar gunu sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu karsılasması hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla surdurecek. maç özet görüntüleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder