30 Kasım 2012 Cuma

Kunter'den yenilgi yorumu..



Kunter, mac sonrası duzenlenen basın toplantısında yaptığı acıklamada, bu tur sonucların olabileceğini belirterek, ''Gerceklerle yuz yuze geliyoruz. Kendi seviyemizdeki takımlara karsı oynadığımızda sorun yok. Ama bu tur takımlara karsı moralimizi bozmadan dikkatli olmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Brose Bamberg gibi takımlara karsı 8 sayı geriden gelip oyuna ortak olabileceklerini kaydeden tecrubeli calıstırıcı, ''Ama böyle guclu takımlara karsı bunu yapmak zor. Ritmimizi kendi kendimize kacırdık. Kötu basladıkları sırada 8-10 sayı öne gecebilirdik. Öğrenmemiz gereken seyler var. Ama maalesef bu tip macları iyi oynamıyoruz. Asmamız gereken en önemli engel. Yaratıcı oyuncu sıkıntısı yasıyoruz'' diye konustu.

Dasic'in performansından kesinlikle memnun olmadığını anlatan Kunter, ''Genc oyuncu. Şans verme imkanımız yok. Belki daha fazla sans versek belki daha farklı olur. Kendisine de söyledim'' dedi.

Daniel Ewing ile anlastıklarını acıklayan Kunter, ''Onu secmemizin nedeni topla iyi hucum eden bir oyuncu olması. Oyunun iki tarafını da iyi oynuyor. Topla aktif bir oyuncu. Avrupa Ligi'nde de kullanabiliriz. Galatasaray macında belki kullanamayız. Henuz hazır değil, sağlık kontrollerinden yeni gecti'' diyerek sözlerini tamamladı. maç özetini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder