29 Eylül 2012 Cumartesi

11. ayak yarısları yapıldı..



İstanbul Off-Shore Kulubu tarafından duzenlenen sampiyonada, 25 tur icin parkura cıkan 8 tekne podyum icin kıyasıya bir mucadeleye girdi. Yarısın sonlarına doğru GSYİAD-Galatasaray takımına ait yarıs teknesi takla attı. Daha temkinli hareket eden diğer takımlar, herhangi bir takla veya spin dahi atmadan bitis noktasına geldi.

Şampiyonada, 47.58.189'luk zamanla ECI Men Cosmetics birinci, 48.07.299'luk zamanla YKM Sport ikinci ve Besiktas-Miele ise 48.12.806'lık zamanla ucuncu oldu.

Yarısmada dereceye girenlere kupaları, Gaziantep Vali Yardımcıları Mevlud Kurban ve Mehmet Tasdöğen, Buyuksehir Belediye Baskanı Asım Guzelbey, Zirve Üniversitesi Rektöru Prof. Dr. Adnan Kısa ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz tarafından verildi.

Guzelbey, ödul töreninin ardından gazetecilere yaptığı acıklamada, yarısmada emeği gecen herkese tesekkur etti. İki yıl önce de Gaziantep'te surat teknesi yarısları yapıldığını ve yarısların Rumkale'de gerceklestirildiğini dile getiren Guzelbey, sunları kaydetti:
''Bu defa da Zeugma'da yapıldı. Zeugma, bildiğiniz gibi 2 bin 300 yıl önce yasayan buyuk bir medeniyetin kalıntılarının olduğu bir yer. Buradan cıkan mozaikler sadece Turkiye değil butun dunyanın ilgisini ceken bir göruntude. 2 bin 300 yıl önce burada buyuk bir zenginlik ve medeniyet vardı. Bugun göruyoruz ki aynı zenginlik, aynı medeniyet farklı bir boyutta yine bu bölgede, bu sehirde bulunmakta.''
Yarısların 12. ayağı yarın saat 14.00'te gerceklestirilecek. maç özetini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder