29 Eylül 2012 Cumartesi

Kartalspor'a taraftar morali..



Radyo Seymen Kartal Stadı'nda gerceklestirilen antrenmanda taraftarlar tribunde yerlerini alırken, antrenman boyunca takımlarına tezahurat yaptı.
Pazar gunu Radyo Seymen Kartal Stadı'nda Boluspor ile oynanacak mac öncesinde takıma moral vermek amacıyla antrenmanı izlemeyen gelen taraftar grupları, teknik ekip ve futbolculara baklava ikram etti.

Boluspor macında oyunculara olan guvenlerini dile getiren Kartalspor taraftarları, "Sizlerin sahada nasıl mucadele ettiğinizi biliyoruz, bu azim ve hırsınızdan bir sey kaybetmeden Boluspor karsısında da bu hırs ve azimle oynamanızı ve bizleri alacağınız uc puanla sevindirmenizi istiyoruz. Bizler de tribunde karsılasma sonuna kadar sizlere en iyi desteği vereceğiz" ifadelerinde bulundular.

Kartalspor teknik ekibi ve futbolcular taraftarlara tesekkur ederken, teknik direktör Besim Durmus; "Sizlerin desteği ile bu karsılasmadan galibiyetle ayrılacağımızın kimsenin suphesi olmasın, yeter ki hakemin bitis duduğune kadar bize olan desteğinizi aralıksız devam ettirin. Biz bu karsılasmadan galibiyetle ayrılacağız." dedi. maç özet görüntüleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder