30 Temmuz 2012 Pazartesi

Giresunspor Yönetimi Vali'ye cıktı!



Özgur Erdoğan

Giresunspor'un durumu hakkında Vali Şahin'e bilgi veren baskan Mustafa Bozbağ, reklam giderlerini almaya calıstıklarını kaydetti.
Bozbağ takımın sabah saat 10.00 ve aksam saat 17.00 de olmak uzere gunde 2 idman yaptığını belirterek sezona sıkı bir sekilde hazırlandığını da sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Şahin, baskan Bozbağ ve yönetim kurulu uyelerine yeni görevlerinde basarılar diledi.

Spor Toto 2. Lig´de mucadele edecek olan Giresunspor'un yerinin burası olmadığını belirten Vali Şahin, "Ben inanıyorum ki bu görevinizi layıkıyla yerine getirip Giresunsporu istenilen yere getireceksiniz" dedi.

Kulube daha önce olduğu gibi her zaman desteğinin artarak sureceğini belirten Vali Şahin, cok calısarak koyulan hedeflere ulasılması icin el ele verilmesini istedi.

Ziyarette, Yönetim Kurulu uyeleri Sedat Ayyıldız, Resat Bahat, Mehmet Karaahmetoğlu, Hasan Ali Tutuncu, Muzaffer Ejder, Cenap Damcı, Temel İscan, Bahattin Kurt, Nahid Yamak, İbrahim Özkul, Azmi Buk, Huseyin Gunaydın, Aslan Hakyemez, Huseyin Taskın, Mehmet Kazancıoğlu da hazır bulundu. maç özetini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder