30 Temmuz 2012 Pazartesi

"Üzerine koyarak gidiyoruz"



Yıldızoğlu, karsılasma sonrası yaptığı acıklamada, resmi turnuvalarda Çek Cumhuriyeti'ni ilk kez yenmeyi basardıklarını ifade ederek, ''Maca iyi basladık. Son periyotta biraz sıkıntı yasadık ama sonunu iyi getirdik, mutluyuz. İzleyicilerin keyif aldığı bir mac oldu'' diye konustu.

Yıldızoğlu, A Grubu'nda 2 gun sonra oynayacakları ABD macına da değinerek, ''ABD macı buyuk oranda grup liderini belirleyecek. Biz uzerine koyarak gidiyoruz. Her mac daha iyi oynamaya basladık. ABD'yi iyi tanıyoruz. Hazırlık macında ilk 3 periyot basa bas bir mucadele olmustu. ABD karsısına da her mac olduğu gibi kazanmak icin cıkacağız'' ifadelerini kullandı.


-Bahar: ''Kazanmayı bildik''-

Milli oyuncu Bahar Çağlar ise Çek Cumhuriyeti karsısında iyi mucadele ederek kazanmayı bildiklerini kaydetti.

Bahar, macın öneminin farkında olduklarını belirterek, ''Kazanacağımıza inandık ve galip geldik. Bundan sonraki maclarımızı da kazanarak, gruptan avantajlı bir yerde cıkmayı istiyoruz'' dedi.


-Blazek:''Bu top kayıplarıyla zordu''-


Çek Cumhuriyeti antrenöru Lubor Blazek ise cok top kaybı yaptıklarından yakınarak, ''Bu top kayıplarıyla, Turkiye gibi guclu bir rakibi yenmemiz zordu'' dedi.

Turkiye ile daha önce de karsılastıklarını hatırlatan Blazek, 'Bizi cok iyi tanıyorlar ve bugun cok iyi oynadılar. Turkiye'yi tebrik ediyorum'' seklinde konustu.
Çek Cumhuriyeti'nin ve macın en skorer ismi olan Jana Vesela da Turkiye'nin iyi oynadığını ve haklı bir galibiyet aldığını kaydetti. maç özetini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder