30 Temmuz 2012 Pazartesi

Yozgat'tan sporcularına destek..



İlk olarak 1948 Londra Olimpiyatları'nda milli guresciler Celal -Atik ve Nasuh Akar sayesinde adını duyuran Yozgat, simdi de Yozgat Gures Eğitim Merkezi'nde yetisen gurescilerden altın madalya bekliyor.

Yozgat Genclik Hizmetleri ve Spor İl Muduru Oğuzsan Guneser, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Yozgat'ın ata sporu gurese verdiği destek sayesinde sampiyonalarda adından söz ettirdiğini söyledi.

Yozgat Gures Eğitim Merkezi olarak 2012 Londra Olimpiyatları'na 3 sporcu gönderdiğini vurgulayan Guneser, ''Olimpiyatlarda 5 Ağustos'ta guresler baslıyor. Yozgat'tan Nasuh Akar, Celal Atik, Necmi Gencalp gibi isimler dunya, Avrupa ve olimpiyat sampiyonluğu almıs sporcularımız. Yozgat'ın hedefinde hep sampiyon yetistirmek oldu. 2012 Londra Olimpiyatları'nda da Yozgat Gures Eğitim Merkezimizde yetisen 3 sporcuyla Turkiye'yi temsil edeceğiz. 60 kiloda Rahman Bilici, 66 kiloda Atakan Yuksel ve 120 kiloda Rıza Kayaalp Turkiye'yi temsil edecek. İnsallah bu 3 sporcumuz kendi alanlarında sampiyon olarak Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere cektirecekler. Bu 3 sporcunun olimpiyatlara katılması bizim icin gurur verici'' dedi.

Guneser, Genclik ve Spor Bakanlığı'nın tum illere sporcularının afislerini gönderdiği ifade ederek ''Bize bu 3 sporcumuzun pankartları gönderildi. Biz de sehrimizin değisik yerlerine astık. Bu sporcularımızdan olimpiyatlarda madalya bekliyoruz'' seklinde konustu. maç özet görüntüleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder