31 Temmuz 2012 Salı

Kocaman: "Mazeretimiz yok"



Kocaman'ın basın toplantısınadan Ajansspor.com'un derledikleri söyle:

"Şampiyonlar Ligi'ne iki sezon önce Young Boys macıyla veda etmistik. Sonra da PAOK ile oynadık, iki macı da kaybetmistik. Bunu vurgulamak gerekiyor. İyi hazırlanamamıstık. Son anda da olsa elendik. Şampiyonlar Ligi'nden uzak kalmıstık. Sezonu sampiyon bitirdik, direkt gitme hakkı elde ettik. İceride cıkan suni nedenlere gitmemiz engellendi gecen sezon. Bunun altından kalmasını becerdik. Sezon sonunda Şampiyonlar Ligi ön elemelerine gitme hakkı kazandık. Bu sefer bu turla ilgili olarak saha dısı gerekcemiz yok, iyi hazırlandık moralliyiz. Çok istediğimiz bir tur olacak. Maca kilitleneceğiz. Çunku rakibimiz de en az bizim kadar turu istiyor. Değerli bir rakibi eleyerek Şampiyonlar Ligi kapısına varmak istiyoruz. Rakibimizin bize benzer yönleri var. Daha organize, cok daha ciddi bir takım olma halimiz avantaj sağlıyor bize.

Çok uzun zamandır futbolun dısını konustuk. Baskan varken de yokken de kazanmayı istiyor bu takım. Baskanın olmasıyla o pozitif elektriği aldığımızı dusunuyorum.

Transfer sureci devam ediyor. Bu sezon En az 52 mac hedefliyoruz. Bu takımın gruplardan da cıkması lazım. Uzun kosuda oyuncu ihtiyacımız cok doğal ve acık. Bu konu hakkında yoğun bir sekilde calısılıyor.

Tam kadroyuz, yeni oyuncular gelirse takviyeli olacağız. Şu an itibariyle mazeretsiz halde olduğumuzu söyluyorum. Elimizde ne var kimsenin umrunda olmuyor, transfer konulusuyor. Elimizde cok iyi bir kadro var. Bir iki tane daha takviye olursa uzun yolda bize katkı sağlayacağını dusunuyorum.

Elenmeyi aklımıza bile getirmiyoruz ama olursa da bunu dramatik hale getirmenin anlamı yok. Gecen sezon gollerin yarısına katkı yapan oyuncu oynamayacak. Bu bize katkı sağlayabilir. Vaslui'yi cok iyi takip ettik. Hızlı oyunculardan kurulu bir takım. Tek bir oyuncu değil Vaslui takımı bizim icin rakip.

6 mac ceza baslı basına bir anormallik, 6'dan 5'e inmesi de anormal bir durum. Ağır bir ceza olarak göruluyor. Bu takım gecen senenin uzerine koyacak gibi görunuyor. Bu sene 34 maclık periyotta 75 puanı yakalayacak gibi gözukuyor. Hicbir endisem yok. Sorun yok anlamında söylemiyorum. Sorunların gecici olabileceğini söyluyorum.

Gecen sene yasananlardan dolayı gözumuzu hırs burumedi ama daha azimliyiz. Bize kaybettikleri daha fazla. Buyuk bir tecrube olacak benim icin. Her gun yeni sorunlarla, problemlere karsılasıyoruz. Gecen seneyi yasamak bize cok sey kaybettirdi. Bir sene geriden baslayacağız. Rakiplerimizi eseleye eseleye gececeğiz" maç özetlerini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder