31 Mart 2012 Cumartesi

Baykan'ın Kayseri temasları!



Bir dizi temasta bulunmak uzere Kayseri'ye gelen Genel Mudur Mehmet Baykan, Kayseri Genclik Hizmetleri Spor İl Mudurluğu'nu ziyaret etti. İl Muduru Mehmet Metin Özen'den calısmalarla ilgili bilgi alan Baykan, tesislerde spor yapan sporcularla biraraya geldi

Dunya Şampiyonu Arzu Tan Sayan'ın antrenörluğunde calısan genc sporcularla yakından ilgilenen Baykan, basarılı bir sporcu olmak icin neler yapılması gerektiğini geleceğin genc sampiyonlarına anlattı. Minik tekvandocular, Baykan'a kucuk bir gösteri yaptı.

Tekvandocularla hatıra fotoğrafı cekilen Mehmet Baykan, daha sonra kapalı yuzme havuzunda incelemelerde bulundu. Burada antrenörlerden bilgi alan Baykan, minik sporcuların calısmalarını yakından izledi. Baykan, yuzme sporuna buyuk önem verdiklerini belirterek, bu konuda daha cok calısma yapılmasını istedi. Baykan, ziyaretleri cercevesinde Kicikapı Antrenman Salonu ve Genclik Merkezi'ni ziyaret etti. Burada personelin sıkıntılarını dinleyen Baykan, bir sure de masa tenisi oynadı.

Baykan, temasları doğrultusunda Kayseri Valisi Mevlut Bilici ve Kayseri Buyuksehir Belediye Baskanı Mehmet Özhaseki ile de biraraya geldi. Yapılan görusmelerde, Erciyes Dağı'nda kıs sporlarının daha cok yaygınlastırılmasıyla ilgili konular konusuldu.

Baykan, Kayseri'deki calısmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, spor yapan halkın daha da arttırılmasına yönelik calısmalar yapılmasının önemine dikkat cekti. maç özetini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder