31 Mart 2012 Cumartesi

Uygun'un tedbir kararı kalktı!



Turkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, teknik direktör Bulent Uygun'un idari tedbir kararını kaldırdı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan acıklamada, kurul baskanının cağrısı uzerine bugun olağanustu toplanan Tahkim Kurulu'nun, Bulent Uygun'un, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) 29 Mart Persembe gunu idari tedbir kararının devamına dair kararına yaptığı itirazı incelediği bildirildi.
Bulent Uygun vekili tarafından dosyanın durusmalı olarak incelenmesi talebinde bulunulduğu, dosyanın mahiyeti ve özelliği nedeniyle talebin reddine karar verilerek incelemeye gecildiği belirtilerek, ''Tedbir kararına esas teskil eden dosya ve ekleri PFDK'dan istendi, incelendi. Yapılan muzakere neticesinde, tedbirli gecen sure ve FDT'nın 84. maddesindeki sartlar birlikte değerlendirildiğinde itirazın kabulune; PFDK'nın 29.03.2012 tarihli ve 2011-2012/10-14 sayılı idari tedbirin devamına dair kararının oy birliğiyle kaldırılmasına karar verilmistir'' denildi.
Şike ve tesvik primi eylemlerinde bulunmak suphesi ve iddiası ile 15.08.2011 tarihinden itibaren idari tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Uygun hakkında PFDK, idari tedbir kararının kaldırılması yönundeki basvurusu uzerine 29 Mart Persembe gunu idari tedbir kararının kaldırılmasını gerektiren bir neden bulunmadığını belirterek, talebin reddine karar vermisti.
Bulent Uygun, 28 Mart Çarsamba gunu Bank Asya 1. Lig takımlarından Elazığspor ile sözlesme imzalamıstı. maç özetlerini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder