30 Mart 2012 Cuma

Liderlik hesapları



Tolga DURMAZ/AJANSSPOR

Bank Asya 1. Ligi-#8217;nde ilk 2 mucadelesi veren ve son oynadığı 9 macın 7-#8217;sini kazanarak cıkıs yakalayan Konyaspor-#8217;da yarın oynanacak Giresunspor macının hazırlıkları bugun tamamlanacak.

Ligde, kalan 7 macını en az kayıpla gecerek ilk 2 takım arasına girmeyi amaclayan yesil-beyazlı takımda, dusme hattında yer alan Giresunspor macının planları 3 puan uzerine yapıldı.. Bugun Tatlıcak Tesisleri-#8217;nde ter atarak hazırlıkları tamamlayacak ve kampa girecek Konyaspor-#8217;da moraller iyi ve takımda eksik yok.

Zirve yolundaki rakiplerinin zorlu maclar oynayacağını hesaba katan yesil-beyazlılar, Giresunspor engelini kayıpsız gecerek, olası liderliğin tadını cıkartmak ve son 6 haftaya avantajlı girmek istiyor.

Konyaspor-#8217;un yarınki maca kalede Pawelek, geri dörtlude; Tolga, Selim, Erdinc, Abdullah, orta alanda; Serkan, Perez, Gökhan, Ertuğrul, Ali Dere ve ileride Robak ilk 11-#8217;yle cıkması bekleniyor.

Konyaspor Baskan Yardımcısı Okay Tınkır, Giresunspor-#8217;un ligde bulunduğu konum nedeniyle maca mutlak kazanmak icin cıkacağını, bu nedenle karsılasmanın cok cekismeli gececeğini dile getirerek, -#8220;Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi isimize bakacağız. Kazanmak istiyoruz. Bunu da tribunleri dolduracak taraftarlarımızın desteğiyle basaracağız-#8221; dedi.

Konyaspor-Giresunspor macının biletlerine ise taraftarlar buyuk ilgi gösteriyor. İc sahadaki Çaykur Rizespor ile oynanan macı 15 bin biletli taraftarının takip ettiği Konyaspor-#8217;da yarınki macta ise stadyumun tamamen dolması bekleniyor.

Hafta icinden itibaren Biletix Giseleri-#8217;nden satısa cıkartılan biletler yarında stadyum giselerinden satılacak. Konyaspor yönetimi bilet ucretlerini yine dusuk tutarken, futbolseverler bu önemli karsılasmayı; VİP Tribunu-#8217;nden: 50, Kapalı Tribun A Bloktan: 20, Maraton Tribun-Yeni Yesil Tribun-Konuk Takım Tribunleri-#8217;nden 5 TL ödeyerek izleyebilecekler.
Eski Yesil Tribun ve Kale Arkası Tribun bilet ucretleri ise 1 TL olarak belirlendi. Daha önceki maclarda olduğu gibi Kapalı Tribun B Blok ise ucretsiz olarak bayanlara ve 12 yas altı cocuklar icin ayrıldı. maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder