30 Mart 2012 Cuma

"Luzumsuz konusmadan baska bir sey değil"



Radyospor'da her cuma yayınlanan Serhat Demirtas'ın sunduğu 'Kuzey'in Sesi' programına telefonla bağlanan Baskan Şener, basbakanın yaptığı acıklamayla ilgili olarak, "Bizim olayımızın İngiltere'de yasanan olayla bir alakası yok. Orada 39 insan yasamını yitirdi. Bizdekiyse bambaska bir durum. Futbolu bilen bir basbakanımız var. Söyledikleriyle ilgili her yerden farklı seyler duyuyorum. Ben basbakanın tam olarak bunu söylediğine ve böyle dusunduğune inanmıyorum. Bu konuda bizim beklentimiz federasyonun kararını bir an önce vermesi yönunde" dedi.


LÜZUMSUZ KONUŞMADAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

Fenerbahce Baskanı Aziz Yıldırım'ın bugun mahkemede Trabzonspor'a yönelik yaptığı savunmanın sorulması uzerine Şener, "Yargıya intikal etmis konularda konusmak doğru değil. Hukukcu değilim ama hukukculardan öğrendiğim kadarıyla iddainame dısında acıklamalar yapması, luzumsuz konusmadan baska bir sey değil. Bu konuda kararı mahkeme verecek" cevabını verdi.


FENERBAHÇE GELECEK, OYNAYACAĞIZ VE YENİP GÖNDERECEĞİZ

Konusmasında hafta sonu oynanacak Trabzon-Fenerbahce macına da değinen Şener, "3 Temmuz surecinden sonra Fenerbahce'yle maclarımızı daha farklı bir atmosferde oynuyoruz. Bunun olmaması icin calısıyoruz. Benim gözumde hafta sonu yapacağımız mac, derbi macından baska bir anlam ifade etmiyor. Fenerbahce gelecek, oynayacağız ve yenip göndereceğiz" seklinde konustu.
maç özetini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder