30 Mart 2012 Cuma

Şanlıurfaspor'da seferberlik..



Şanlıurfa Valisi Celalettin Guvenc, Bugsas macı icin 8 bin Turk Bayrağı siparisi verdiklerini belirterek, ayrıca bu karsılasmaya 10 bin kadın ve cocuk getireceklerini söyledi.

Vali Celalettin Guvenc ve beraberindeki İl Emniyet Muduru Mehmet Likoğlu, İl Genel Sekreteri Uğur Buyukhatioğlu ile birlikte Bugsasspor hazırlıklarını surduren Şanlıurfaspor'u ziyaret etti.

Tesislerde gerceklesen ziyarette Şanlıurfaspor Kulup Baskanı Kemal Saracoğlu, Vali Celalettin Guvenc'e takımın son durumu ile ilgili bilgiler verdi.

Vali baklava ikram etti

Bir sure antrenmanı izleyen Vali Guvenc, daha sonra futbolculara Bugsasspor macı icin basarılar dileyerek, baklava ikram etti. Futbolculara yönelik bir konusma yapan Guvenc, Bakan Faruk Çelik'in selamlarını iletti.

15 bin kadın ve cocuk seyirci gelecek

Şampiyonluk yarısında son haftalara girdiklerini vurgulayan Guvenc, "Ama hayırlısı olsun. Elimizden geleni hep beraber yapacağız. İnsallah iyi olacak. İnanclıyız, iyi niyetliyiz. Bugsasspor macına 15 bin Hanım, cocuk getiriyoruz. 8 bin Turk Bayrağı siparis ettik. Gönlumuz kalbimiz sizinle carpıyor" dedi.

Daha sonra bir konusma yapan teknik Direktör Kemal Kılıc ise, Vali Guvenc ve beraberindekilerine Şanlıurfaspor'a desteklerinden dolayı tesekkur ederek, futbolcularının gerekli sorumluluğu tasıdıklarını söyledi. Kılıc, Şanlıurfa'ya layık olmaya calıstıklarını belirterek, "İnsallah sampiyonluğu Şanlıurfa'ya getireceğiz" diye ifade etti.

Guvenc: "Şehir, sampiyonluğa kenetlenmis"

Daha sonra gazetecilere bir acıklama yapan Vali Guvenc, bundan sonraki her macın final niteliğinde olduğunu ifade ederek, "İnsallah iyi olur. Şehir, yöneticisi, taraftarı ve idarecisi ile sampiyonluğa kenetlenmis. Bugsasspor macı icin herkesi tribunlere davet ediyoruz, centilmenliğe davet ediyoruz. Spor ne olursa olsun, bu bir futboldur sonucta kazanacağımıza yurekten inanıyorum. Ama aksi bir durum olabilir sonuna kadar, bu cocukları alkıslayacağız, destekleyeceğiz asla morallerini bozmayacağız. Ben bu sene Bank Asya'ya cıkacağımızı dusunuyorum. Herkesi desteğe davete diyorum" diye kaydetti.

Saracoğlu: "Şanlıurfa sanslı bir sehir"

Şanlıurfaspor Baskanı Kemal Saracoğlu da, Şanlıurfa'nın sanslı bir il olduğunu dile getirerek, "Gercekten sporu seven bir Valimiz var. Sayın Valimiz'in, İl Emniyet Mudurumuz'un ve İl Genel Sekreteri'nin mactan 1 gun önce gelip bizleri ziyaret etmeleri bizleri mutlu etmistir. Ben inanıyorum ki, son sampiyonluk macında Hem Valimiz, Hem Emniyet Mudurumuz hem İl Genel Sekreterimiz birer Şanlıurfaspor formaları giyecektir" seklinde konustu.

Vali Guvenc ve beraberindekiler, antrenmanı bir sure izledikten sonra tesislerden ayrıldılar.

HABER: UĞUR BUDAK maç özetlerini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder