29 Haziran 2012 Cuma

Alper ve Veysel gidiyor mu?



Best FM Spor Muduru Özkan Özturk'e konusan Tuzun, baskalarının uzuntusu ile Avrupa
Kupaları'na kaldıkları icin uzgun olduklarını belirterek, "Bizim icin erken bir baslangıc oldu. 19 Temmuz'da ilk macımızı yapıyoruz. Mevcut kadromuz iyi durumdaydı. Bu kadromuza
takviye yaparak yeni sezona girmek istiyoruz. Şu an itibari ile bir yabancı kaleci aldık yine Mehmet Guven kardesimizi kadroya kattık. Genc arkadaslarımıza yöneldik. Şu an itibari ile Polonya'dan kiralık olarak bir forvet oyuncusu aldık. Kiralık ama satın alma opsiyonu bizde olacak" seklinde konustu.

"Servet Çetin defteri kapandı"

Galatasaray'dan ayrılan Sevet Çetin'i kadroda görmek istediklerini ancak bunun
gerceklesmediğini belirten Tuzun, "Kuluplerin belli bir butcesi vardır. Eğer butcemize
uygunsa transfer gerceklesir. Servet'le ilgimizi kestik. Bu konuda kendisinin bir yaklasımı olursa tekrardan görusuruz" seklinde konustu.

Alper ile Veysel gidiyor mu?

Transfer gundeminden dusmeyen Alper Potuk ve Veysel Sarı ile ilgili cok önemli
acıklamalarda bulunan Tuzun, "2 futbolcu da bizim sözlesmeli futbolcumuz. Şu an Alper ve
Veysel sezonu actı ve mutlu bir sekilde calısmalara devam ediyorlar. Kulubun menfaatleri
doğrultusunda iyi bir teklif gelirse dusunuruz. Çok iyi bir teklife kimse hayır demez. Ancak gelen teklifler bizi tatmin etmedi. Biz zaten satmayacağız diye bir acıklama yaptık ama haberler devam ediyor" dedi.

"Erkut icin Besiktas ile görusuyoruz"

Genc futbolcu Erkut Şenturk'un transferi ile ilgili de acıklamalarda bulunan Tuzun, "Besiktas ile görusmeler suruyor. Biz Erkut'u bunyemize almak istiyoruz. Biz kulubu ile anlasarak transfer etmek istiyoruz" seklinde konustu. maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder