29 Haziran 2012 Cuma

İller Bankası sporcularını ödullendirdi..



2012 Londra Olimpiyatları'nda Turkiye'yi temsil edecek Nur Tatar, İller Bankası Genel Muduru Ahmet Candan, tarafından 20 cumhuriyet altınıyla ödullendirildi.

İller Bankası Macunköy Sosyal Tesisleri'nde yapılan ödul törenine Ahmet Candan'ın yanı sıra, İller Bankası Spor Kulubu Baskanı Bahaettin Kaplan, Tekvando Federasyonu Baskanı Metin Şahin ve antrenör Cihat Kutluca da katıldı.

Ahmet Candan, catıları altında spor hayatlarını surduren ve buyuk basarılara imza atan sporcularla gurur duyduklarını söyledi.

Candan, ''Nur Tatar cok buyuk, tarihi bir basarıya imza attı. Ülkemizi Londra Olimpiyatları'nda temsil edecek olması göğsumuzu kabartıyor ve gurur duyuyoruz. Rukiye Yıldırım ve Tuğba Ayva da bize cok önemli basarılar ve mutluluklar yasattı. Gelecekte onların da olimpiyatlara katılma basarısı göstereceklerine inanıyorum'' dedi.

Federasyon baskanı Metin Şahin de, kuluplerin desteğine vurgu yaprak törende yaptığı konusmada sunları söyledi:

''Turk sporunun gelisiminde kuluplere cok buyuk görevler dusuyor. İller Bankası'nı bugune kadar spora verdiği destekten dolayı kutluyorum. Nur Tatar'ın spor zirvesinde ulkemizi, Ankara'yı ve de İller Bankası'nı basarıyla temsil edeceğine inancım tam.''

Nur Tatar da Londra'dan madalya ile dönme sözu verdi. Kendisine verilen desteklere tesekkur eden basarılı sporcu, ''Olimpiyatlara katılacağım icin cok heyecanlıyım. Ülkemi, kulubumu en iyi sekilde temsil edip, Londra'dan madalya ile döneceğim'' diye konustu.

Törende Tuğba Ayva'ya 10, Rukiye Yıldırım'a da 5 cumhuriyet altını verildi.

Nur Tatar, İngiltere'nin Manchester kentinde yapılan Avrupa Şampiyonası'nda altın, Rukiye Yıldırım ise bronz madalya kazandı.
Tuğba Ayva ise Yunanistan'da yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda gumus madalya elde etti. maç özet görüntüleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder