30 Haziran 2012 Cumartesi

"Sporda destan yazmamız lazım"




Orman ve Su İsleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Talas Belediyesi tarafından Ali Dağı'nda duzenlenen ''3. Uluslararası Yamac Parasutu Kupası'' yarısmalarını izledi.


Eroğlu, burada yaptığı konusmada, kelebekler gibi gökyuzunde suzulen sporcuları görunce gurur duyduğunu kaydetti.

Talas Belediye Baskanı Rifat Yıldırım ve Turk Hava Kurumu ile organizasyonda emeğe gecenlere tesekkur eden Eroğlu, ''Sporda destan yazmamız lazım. Buyuk Turkiye'nin her seyi ile buyuk olması lazım. Sanayisiyle, ticaretiyle, savunmasıyla ve aynı zamanda sporuyla buyuk olması lazım. İnsallah bu yarısmacılarımız dunyada nam salacaklardır'' diye konustu.

Bakan Taner Yıldız da Kayseri'nin sanayisinin, ticaretinin, ekonomisinin yanında turizminin de önemli bir asamaya ulastığını söyledi.

Ali Dağı'ndaki organizasyonun uluslararası duzeyde olduğuna dikkati ceken Yıldız, ''Bundan sonraki etabın Bulgaristan'da yapılacağını öğrendim. Burada basarılı olan sporcularımız da Bulgaristan'da yarısacaklar ve Turkiye'yi hakkıyla temsil edecekler. Talas Belediye Baskanımız Rifat Yıldırım'ı da kutluyorum'' dedi.

Konusmaların ardından Bakan Eroğlu, pilotların kullandığı telsizden yaptığı anonsla pencereyi acarak yarısmayı baslattı. maç özet görüntüleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder