29 Haziran 2012 Cuma

Maliye'den Adana Demirspor'a inceleme!



Alınan bilgiye göre, İl Dernekler Mudurluğu ve maliye yetkilileri, 27 Haziran'da yapılan olağan genel kurulda bazı uyelerce, mevcut yönetim tarafından 146 kisinin usulsuz sekilde kongre uyesi yapıldığı iddiaları uzerine, sabah saatlerinde kulup binasına geldi.

Yaklasık 2 saat kulup binasında kalan yetkililer, son 6 ay icerisindeki uye kayıtlarının ve kesilen aidatların kayıtlı bulunduğu bazı evrakları incelemek uzere göturdu.

Adana Demirspor Genel Kurul Üyesi Aziz Erbek, kulup binası önunde yaptığı acıklamada, Dernekler Kanunu'nun 19'uncu maddesi gereğince kulup tarafından tutulması gereken defterlerle ilgili bilgi istendiğini belirtti.

Kulup baskanı Mehmet Gökoğlu ile görustuğunu ifade eden Erbek, ''Bu, dernekler kanunun mulki idare amirlerine verdiği bir yetkidir. Sayın baskanla da iceride mutala ettik, böyle bir calısmanın Adana Demirspor'u daha da guclendireceği kanaatindeyiz'' diye konustu.

Erbek, mart ayında yapılan olağan genel kurulun ardından kulubun gelir gider tablosunu internet sitesinde yayınladıklarını, yönetimin de duzenli bir sekilde gelir gider bilgilerinin acıklanmasını arzu ettiğini kaydetti.

Adana Demirspor'un 27 Haziran'da gerceklestirilen kongresi, 146 kisinin usulsuz sekilde kongre uyesi yapıldığı iddiaları sonrasında cıkan olaylar nedeniyle 2 Temmuz pazartesi gunune ertelenmisti. maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder