30 Ağustos 2012 Perşembe

Antalya B.B, sezon acılısını yaptı



Ataturk Spor Salonu'nda takımla biraraya gelen Antalya Buyuksehir Belediye Baskanı Mustafa Akaydın, Buyuksehir Belediyespor Kulubu Baskanı Recep Tokgöz ve kulup yöneticileri oyunculara basarı diledi. Buyuksehir Belediyespor Kulubu Baskanı Recep Tokgöz ve antrenör Altar Tunckol'dan takımla ilgili bilgiler alan Akaydın, oyunculara baklava da ikram etti.

Takımın buyuk ölcude yenilendiğini belirten Akaydın, genc bir takıma sahip olduklarını ve bu yıl Antalyalılar'a guzel maclar seyrettireceklerine inandığını söyledi. Takımın kısıtlı mali imkanlarla ayakta durduğunu ifade eden Akaydın, ''Muhtemelen Beko Basketbol Ligi'nin butcesi en dusuk takımlardan biri. Bunu söylerken uzuluyorum ama buyuksehir belediyeleri profesyonel sporlara kanunen kaynak aktaramıyor. Maalesef Antalya'da sponsorluk gelirleri bulmak da cok zor. Amatör ruhla kolej takımı huviyetiyle 2009'dan bu yana basarıyla ayakta durmus bir takımımız var'' diye konustu.

Antalyalı sanayici, isadamları ve turizmcileri kentin basketbol takımına sponsor olarak, destek vermeye cağıran Akaydın, ''(Baskanım sponsor olmak istiyoruz ancak siyaseten cezalandırılmaktan korkuyoruz) diyorlar. Bu profesyonel bir takım ve ben istesem de belediyeden kaynak aktaramam. Tum Antalyalı isadamlarını bu takıma sponsor olarak destek vermeye cağırıyorum'' dedi.

Antrenör Altar Tunckol ise dinamik ve mucadeleci bir takım olusturduklarını belirterek hedeflerinin play off'a kalmak olduğunu kaydetti. Tunckol, ekim ayında baslayacak Beko Basketbol Ligi'ne kadar hazırlık turnuvalarına katılacaklarını ifade etti.

Kulup Baskanı Recep Tokgöz de 18 Eylul'de Antalya'da Gaziantep Buyuksehir Belediyespor, Mersin Buyuksehir Belediyespor ve Erdemir Spor Kulubu'nun katılımıyla dörtlu bir turnuva duzenleyeceklerini bildirdi.

Öte yandan, Antalya Buyuksehir Belediyespor'un bu yılki kadrosu, Reha Öz (kaptan), Barıs Guney, Gökhan Karabıyık, Hakan Demirel, Eren Beyaz, Valentin Pastal, Berkay Gulek, Seray Yıldırım, Ozan Dilik, Ron Lewis, Xavier Gibson, Jordan Theodore, Gregory Mangano'dan olustu. maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder