30 Ağustos 2012 Perşembe

"Sezonu basarıyla tamamlayacağız"



Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (SATSO) meclis toplantısına katılan Yaslıca, kulubu icin oda uyelerinden destek istedi.

Sakaryaspor'un önemli sıkıntılar yasadığına dikkati ceken Yaslıca, ''Bu sezonu Sakaryaspor'un tarihine yakısır bicimde, basarıyla bitireceğiz. Hak ettiğimiz Super Lig'e doğru adım adım yukseleceğiz'' dedi.

Yaslıca, belirledikleri hedeflere icinde bulundukları sıkıntıları asarak ulasabileceklerini belirterek, herkesin kulube destek vermesi gerektiğini bildirdi.

Sakaryaspor'un en zor döneminde yönetime geldiklerini vurgulayan Yaslıca, ''Genc bir ekibiz ama iddialıyız. Gece gunduz calısıyoruz. Tarihi basarılarla dolu takımımızı hak ettiği yere tasıyacağımıza inanıyoruz'' seklinde konustu.


-''SATSO'nun gucunu yanımızda görmek istiyoruz''-


Şeffaf bir yönetim anlayısı sergilediklerini, herkesin gönul rahatlığıyla takıma destek olabileceğini ifade eden Yaslıca, sunları söyledi:

''İyi niyetle, elimizden geldiğince Sakaryaspor'un basarılı olması icin mucadele ediyoruz. Ancak bu bizim tek basına yapabileceğimiz bir sey değil. Bu, ancak birlik ve beraberlik icinde hepimizin kenetlenmesiyle sağlanabilir. Kısa, orta ve uzun vadede atılacak adımlarda sizlerin desteklerini bekliyoruz. Dun SATSO nasıl yanımızda olduysa yarın da en guclu sekilde SATSO'nun gucunu yanımızda görmek istiyoruz.

Genc bir ekibimiz ve tecrubeye ihtiyacımız var. Kurumlasma calısmaları surerken, bizler de tecrube kazanacağız. Bu surecte de bir ust lige cıkmak icin tum hamleleri yapacağız.''

SATSO Yönetim Kurulu Baskanı Mahmut Kösemusul ise Sakaryaspor'un sehir icin önemli bir marka olduğunu ve herkesin takıma sahip cıkması gerektiğini kaydetti.

Kösemusul, kombine bilet alımı, reklam ve sponsorluk destekleri icin yönetimle el ele calısmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. maç özetini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder