31 Ağustos 2012 Cuma

Sporcularımız neler yaptı?



Copper Box'da oynanan macta Turkiye'ye galibiyeti getiren golleri Tuncay Karakaya (4), Huseyin Alkan (2) ve Tekin Okan Duzgun kaydetti. Buyuk Britanya'nın tek golu ise Michael Sharkey'den geldi.

İlk macında da İsvec'i 9-2 mağlup eden milliler, gruptaki ucuncu macında yarın TSİ 11.00'de Finlandiya ile karsılasacak. Finlandiya, gruptaki ilk iki macında Brezilya ve Litvanya'ya yenildi.

İlk kez Paralimpik Oyunları'nda mucadele eden Futsal Milli Takımı, B Grubu'ndaki ilk macında Çin'e 4-0 mağlup oldu.

Gruptaki diğer mucadelede Brezilya ile Fransa golsuz berabere kaldı. Milliler, gruptaki ikinci maclarında Pazar gunu TSİ 11.00'de Brezilya ile karsı karsıya gelecek.


-Okculukta milli sporcular ceyrek finalde-

Pekin 2008 Oyunları'nda altın madalya kazanan Gizem Girismen, Buyuk Britanyalı Kate Murray'yi 7-1 yenerek ceyrek finale cıktı. Girismen, ceyrek finalde İranlı Zehra Nemati ile yarın karsılasacak.

Okculukta Hatice Bayar ve Özlem Hacer Kalay da ceyrek final vizesi almayı basardı. Hatice Bayar, Kanadalı Lyne Tremblay'i 6-0 ve Ukraynalı Roksolana Dzoba-Balian'ı 6-4 mağlup ederken, ceyrek finalde yarın İtalyan Veronica Floreno ile mucadele edecek.

Finlandiyalı Maria-Saana Sinasalo'yu 6-2 yenen Özlem Hacer Kalay ise ceyrek finalde yarın İtalyan Elisabetta Muna ile karsılasacak.

Erkeklerde madalya mucadelesi veren Mustafa Demir, Malezyalı Zin Zulfiki Mat'ı 6-4 yenerek 16 sporcu arasına kaldı ancak Tayvanlı Lung Hui Tseng'e 6-2 mağlup olarak madalya sansını kaybetti.

Aynı kategoride yarısan Özgur Özen de Tayvanlı Hua Chen Chung'u 6-2 yenmesine karsın İranlı Roham Shahabipour'a 6-0 mağlup olarak elendi.


-Atıcılık-

Atıcılıkta 10 metre havalı tufek kategorisinde yarısan Savas Üstun, elemelerde 573 puan alarak 23. oldu ve final sansını kaybetti.

Kadınlar 10 metre havalı tabanca dalında mucadele eden Aysel Özgan da 361 puanla 14 sporcu arasında 10. oldu ve elendi. maç özetini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder