31 Ağustos 2012 Cuma

Rakipler ne dusunuyor?



(Ajansspor Dıs Haberler Servisi)

Fenerbahce'nin UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki rakiplerinden Marsilya'nın teknik direktöru Elie Baup, Mönchengladbach Sporting Direktöru Max Eberl ve AEL Limassol kalecisi Matias Degra, kurayı değerlendirdi.

Marsilya Teknik Direktöru Elie Baup:
"Çok kaliteli bir kura cektik. Atesli ve guzel statların olduğu guzel atmosferler var. Mönchengladbach ve Fenerbahce, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı kıl payı kacıran kaliteli takımlar. Avrupa Ligi'ndeki rakiplerimiz, Avrupa futbolunun nasıl zor olduğunu biliyor"

Mönchengladbach Sporting Direktöru Max Eberl:
"Marsilya, bircok geleneğe ve uluslararası bir tanınmıslığa sahip olan bir takım. Bizim icin buyuk bir sınav olacak fakat bununla bas edebileceğimiz dusunuyorum. Bizi Fenerbahce karsısında zor maclar bekliyor. İc saha maclarında basarılı olmak önemli ama İstanbul'da da kazanmak istiyoruz. Limassol grubun bilinmeyeni ancak özellikle kucuk rakipler cok tehlikeli olabiliyor.

AEL Limassol kalecisi Matias Degra:

"Şampiyonlar Ligi eleme turlarındaki mucadelemiz bizim icin bir tecrube oldu, simdi de Avrupa Ligi deneyimini dört gözle bekliyoruz. Maclar kulup isimleri ile değil sahada kazanılıyor ve biz de onlarla oynarken elimizden gelen her seyi yapacağız. Bizim icin yeni bir organizasyon ve Fransa, Turkiye ve Almanya'dan takımlarla oynamak icin heyecanlıyız. Bizim icin, bu gruptan daha iyi olabilecek gruplar da vardı ancak sikayet etmiyoruz." maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder