30 Mayıs 2012 Çarşamba

Antalyaspor'da cifte imza!



Kulup İkinci Baskanı Ali Yılmaz'ın da hazır bulunduğu Hasan Subası Tesisleri'ndeki törende, Kamerun'un Douala takımından kiralık olarak transfer edilen Kodjo, 2 yıllık sözlesmeyi imzaladı. Eskisehirspor'dan transfer edilen Koray Arslan ile de 2 yıllık sözlesme imzalandı.
Ali Yılmaz, törende yaptığı konusmada, gecen sezonun son 4 yılın en sıkıntılı sezonu olduğunu, futboldaki sorusturmaların ve sehrin yeni bir stada kavusamamasının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.

Gecen sezon devre arasına yaklasırken ligdeki konumlarının iyi olmasının takımı rehavete suruklediğini ifade eden Yılmaz, ''Devre arasında takıma cok fazla takviye yapmadan devam etmek istemistik. Takımın vergi borclarının buyuk bölumu önceki yıllardan geliyor. Borcları vaktinde ödemek icin gayret gösterdik. Ligin bitimine doğru geriye dusmek, mali ve ekonomik olarak kulubun duzluğe cıkmasını da geciktirdi'' dedi.

Yılmaz, bu sezon yollarını ayırdıkları futbolculara emeklerinden dolayı tesekkur ederek, ''Sağ kanat oyuncusu olan Koray, Eskisehirspor'da 5 yıl kaptanlık yapmıs basarılı bir futbolcu. Satın alma opsiyonlu kiraladığımız 18 yasındaki Kamerunlu oyuncu Xavier De Souza Kodjo da forvet hattında mucadele edecek genc bir oyuncu'' diye konustu.

Koray Arslan ise, kendisine pek cok takımdan teklif geldiğini, ancak Mehmet hoca ve kulup yöneticilerinin isteği uzerine Antalyaspor'u tercih ettiğini söyledi.

Kulup ve Antalya sehrinin guzelliğinin transfer olmasındaki diğer etkenlerden olduğunu kaydeden Arslan, kendilerine inananlara mahcup etmeyeceğini, Antalyaspor'u ust sıralara tasımak icin elinden geleni yapacağını kaydetti.

Xavier De Souza Kodjo da, ilk defa ulkesinin dısında bir takımda oynayacağı icin cok heyecanlı olduğunu ifade ederek, ''Kamerun'dan gelirken cok zorlandım. Ancak yardımcı olunması halinde basarılı olmak icin cok calısacağım'' dedi. maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder