30 Mayıs 2012 Çarşamba

Şampiyonlardan Cos'a ziyaret..



Haber: Serkan ŞENYÜREK

Final Eğitim Kurumları Genel Muduru ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem'in de bulunduğu ziyarette Vali Cos'a sampiyona hakkında bilgi de aktarıldı. Ertem, gecen yıl Turkiye ucuncusu olan takımın bu yıl zirveyi hedeflediğini vurgulayarak, kulup-okul isbirliğini Botasspor ile Final Okulları'nın cok iyi uyguladığını ve bunun sonucunda da Turkiye Şampiyonluğunu elde ettiklerini belirtti.

Botasspor Genel MenAjeri Abdullah Kutlu, İzmir'de 8 takımın katılımıyla Liselerarası Kız Basketbol Turkiye Şampiyonası duzenlendiğini, Adana Özel Final Okulları'nın, Ankara Özel Fatos Abla Anadolu Lisesi'ni 68-59'luk skorla yenerek adını finale yazdırdığını, finalde ise İstanbul Oğuz Kaan Koleji'ni cok iyi mucadele ederek 70-52 yenerek Final Okulları Kız Basketbol Takımı'nın Turkiye Şampiyonu olduğunu söyledi.

Vali Huseyin Avni Cos ise Adana Final Okulları'nı bu basarısından dolayı kutladığını belirterek, "Takımımızın basketbolda Turkiye Şampiyonu olmasından dolayı cok gurur duydum. Bundan dolayı emeği gecen herkese tesekkur ediyorum" dedi. maç özet görüntüleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder