31 Mayıs 2012 Perşembe

Orduspor'da maclar "tatlı" gececek..



Ziyarette Turkmen, 2012-2013 Super Lig sezonunda Toksöz Holding bunyesindeki Sanset Gıda Sagra ile cesitli sponsorluk anlasması konularında görusme yaptı.

Baskan Turkmen ile Toksöz Holding Yönetim Kurulu Baskanı Ahmet Toksöz, Ordu 19 Eylul Stadı'nda gerceklesecek maclardan önce hem Orduspor hem de rakip taraftara sagra urunlerinin ucretsiz ikramı yapılması konusunda anlastı.

Toksöz Holding Yönetim Kurulu Baskanı Ahmet Toksöz, Orduspor'un 26 yıl sonra Super Lige cıkmasının ardından buyuk bir basarı gösterdiğini söyleyerek, "Orduspor'a gectiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda katkıda bulunacağız. Orduspor'a sponsorluğumuz surecek. Orduspor'a yeni sezonda basarılar diliyorum."dedi.

Orduspor Kulup Baskanı Turkmen ise, "Toksöz Holding gectiğimiz sezon takımımıza sponsorluk bazında desteklerini verdi. Yeni sezonda bu desteğin artarak, iliskilerin genislemesini istiyoruz. Farklı farklı calısmalar yapma hedefindeyiz. 19 Eylul stadında karsılasma öncesi taraftarlara sagra urunlerinin ikramında bulunarak farklı bir calısmaya imza atacağız. Toksöz Holding ile karsılıklı olarak katkılar sunma hedefindeyiz. İsbirliği calısmamız surecek." diye konustu.
maç özetlerini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder