30 Mayıs 2012 Çarşamba

BİR ŞOK DA ANTEP VE BURSA'YA!



Besiktas'ı 1 yıl Avrupa kupalarından men eden UEFA, Bursaspor'un eski futbolcusu MBesuma ile ilgili kararını verdi ve yesil beyazlı ekibi de 1 yıl Avrupa kupalarından men etti.

Bursaspor Kulubu Baskanı İbrahim Yazıcı, UEFA Disiplin Kurulu'nun yesil-beyazlı kulube 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası verdiğini belirterek, ''Bizim böyle bir ceza almamız mumkun değil. Bu bir hukuk cinayeti olur'' dedi.

Yesil beyazlı kulup, bonservis bedelinin gec ödenmesinden dolayı UEFA Disiplin Kurulu tarafından 200 bin Euro cezaya carptırılmıstı. Yesil beyazlı kulup, UEFA Tahkim Kurulu'na tasıdığı konu karara bağlandı. UEFA, yesil beyazlı kulube 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi.

Bursaspor'un Hukuk İslerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özturk Yazıcı, "Bugun bizim de UEFA'daki MBesuma ile ilgili davamız karara bağlandı. Aldığımız duyuma göre 1 yıl men cezası verildi. CAS sureci var. Bu surec 15-20 gun suruyor. UEFA'da olusturulan disiplin mufettisliğinin yeni kararları. Yeni bir komitenin yeni uygulamaları. Dolayısıyla CAS net cevabı verecektir. Ama sunu söyleyelim bizim dosyamızla Besiktas'ın dosyası cok ayrı arasında cok fark var" dedi.

DETAYLAR AZ SONRA! maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder