30 Mayıs 2012 Çarşamba

Emre, taraftarı ikiye böldu!



Atletico Madrid taraftarlarından bir bölumu, 32 yasındaki futbolcunun transferinin risk olduğunu belirtirken, bazıları ise "Boğaz'ın Maradonası" diye bahsettikleri Emre'nin Arda Turan ile birlikte takımlarına buyuk guc katacağına inanıyor.

Fenerbahce ile sözlesmesinin bitmesinin ardından Atletico Madrid ile 2 yıllık anlasma sağlayan Emre Belözoğlu'nun transferi İspanya basınında genis yankı buldu.

Emre'nin Turk futbolunun uluslararası alandaki en önemli yıldızlarından biri olduğunu dikkat cekilirken, futbolcunun 32 yasında olmasının ise dusundurucu olduğu belirtiliyor.
Emre'nin bonservis bedeli ödenmeden transfer edilmesiyle, futbolcunun ilerleyen yasına rağmen iyi bir imza olacağı görusunu savunanlar da coğunlukta bulunuyor.

Bazı taraftarlar da Emre ile iyi arkadas olan Arda'nın önumuzdeki sezon vatandasının gelmesiyle birlikte adeta 'salsa' yapacağını ifade ediyor.

Real Madrid'deki Turk futbolcular Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'in performansına gönderme yapan bazı Atletico Madrid taraftarları, La Liga'da Arda ve Emre ikilisinin, Hamit ve Nuri ikilisinden daha iyi performans göstereceğine inanıyor.

Bu arada Emre'nin Trabzonsporlu Didier Zokora ile kavgasına da gönderme yapan bazı İspanyol taraftarlar, "Emre ile birlikte Zokora da Sevilla'ya dönebilir" diye espri yaptılar.

İspanya'nın önde gelen spor gazetelerinden Marca'nın internet sitesinde Emre Belözoğlu ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları söyle:

"Emre mi ? Bir sonraki kim olacak, Recoba mı?"

"Zokora da Sevilla'ya geri dönebilir!"

"Arda-Emre pozitif , Altıntop-Şahin negatif"

"Emre icin elestirenler, sikayet etmeyin, Emre nasıl bir futbolcu olduğunu bilmeyenler Fenerbahce'deki izlerine bakabilir. Ayrıca, ucretsiz geliyor"

"Cebindeki Turk sihriyle hosgeldin Emre! Bu sezon Arda rakiplerini yemeye gidiyor"

"Buyuk oyuncu, Emre Belözoğlu. Uzun yıllardır, Turk yıldızı olarak kabul edilir. Elbette, Messi, Ronaldo, Iniesta, Xavi, Rooney kaletisinde değil. Ancak, Atletico'nun 10 numara pozisyonu icin Diego ve Assuncao ile birlikte hic suphesiz uygun"

"Emre, 32 yasında ama Boğaz'ın Maradonası, Atletico'dan buyuk imza"

"Yasıyla ilgili elestiriler doğal ama ucretsiz geliyor. Böylece Arda Turan salsa yapacak ve daha fazla hayranları olacak"

"Buyuk imza, Inter gibi buyuk takımlarda oynamaya alıskın. Yası cok fazla değil, Casillas, Xavi, Alonso, Puyol'a kimse yaslarından dolayı bitmis diyemez"

"Emre, 5-6 yıl önce gelseydi guzel olurdu. Ayrıca, Fenerbahce'nin serbest bırakması da endise verici"

"Emre'nin yasıyla ilgili elestiriler icin, Adrian gecen yıl bize ucretsiz geldi, simdi İspanya'da en iyi forvetlerinden biri"

"Emre, Hasan Şas, Hakan Şukur, Ümit Davala, Rustu... Hayatımda görduğum en iyi Turk futbolcular. 2002 yılında Emre, Turkiye'nin beyni oldu"

"Bu arada, Zokora ile cok iyi anlasıyor. Onlar buyuk arkadas oldular. Ayrıca Zokoro da Atletico'ya imzalayabilir"

"Atletico Madrid, Arda Turan ile birlikte Bollywood Kebap Döner acılısı mı yapıyor ?"

"Emre, bir marka ve Atletico'dan buyuk imza"

"Emre = Kapalı kutu"

"Şu bir gercek ki, Inter'deki Emre olmayacak. Son yıllarda sakatlıklar yasadı. Yine de, kalitesi ve bosta olması nedeniyle iyi transfer" maç özetlerini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder