31 Mayıs 2012 Perşembe

"Bursaspor icin kenetlenme zamanı"




Topcu, yaptığı yazılı acıklamada, bonservis bedelinin gec ödenmesi gerekcesiyle Bursaspor'a UEFA Tahkim Kurulu'nca 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verilmesini ''kabul edilemez bir hata'' olarak görduklerini kaydetti.

Bursaspor'un genel kurulu öncesinde sivil toplum kuruluslarının bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden Topcu, söyle devam etti:
''Şimdi kenetlenme ve Bursaspor'un yanında yer alma zamanıdır. Kalbinde Bursaspor sevgisi tasıyan herkes el birliğiyle, takıma yardımcı olmalıdır. Kime ne görev dusuyorsa yapmalıdır. Herkes tasın altına elini koymalıdır. Çunku bu surecte sadece Bursaspor değil, tum Bursa kaybedecektir.''
Topcu, Bursaspor Kulubu yönetiminin UEFA Tahkim Kurulu kararına karsı mutlaka hukuk mucadelesine baslayacağını belirterek, Bursa'daki diğer kent dinamiklerini de Bursaspor'a sahip cıkmaya ve kulup yönetimine destek olmaya cağırdı.
Cezanın sadece Bursaspor'a verilmediğini kaydeden Topcu, Turkiye Futbol Federasyonu'ndan Bursaspor'un hakkının korunmasında aktif rol almasını istedi. maç özetlerini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder