31 Mayıs 2012 Perşembe

Survivor Hasan'ı bekleyen tehlike!



Bursa'da Amerikan Guresi heyecanı icin geri sayım basladı. Maclar 3 Haziran Pazar gunu Bursa Ataturk Spor Salonu'nda gerceklestirilecek.

Gecen sene de yapılan ve buyuk ilgi gören Turkish Power Wrestling sovuna bu kez cok daha buyuk dunyaca unlu yıldız akın edecek. Bilgehan Demir'in organize ettiği sova yine ilginin cok buyuk olması bekleniyor.

-Bilgehan Demir ringde-

Saat 17.00'de Bursa Ataturk Spor Salonu'nda Kimsesiz Çocuklar icin cok önemli bir jubile mucadelesi gerceklesecek. Bursa'da yasayan Eski Milli boksör Fuat Alpaslan ile FOX TV'de anlattığı Boks, Kickboks ve Smackdown macları ile unlenen Bilgehan Demir maca cıkacaklar.

Turkiye'de ilk kez böyle bir heyecan yasanacak ve macın bu bölumu ile ilgili gelir kısmı Bursa SHÇEK kurumundaki 350 cocuğun giyimleri icin harcanacak.

Organizasyonda Çocuk Esirgeme kurumundan genclere ucretsiz yer ayrılacağı ve onlara kıyafet, spor malzemeleri hediye edileceği de acıklandı.


-Survivor Hasan'ı bekleyen tehlike-

Amerikan Gures'inin dev adamlarının Turkish Power Wrestling sovunda nefesler kesilecek.

Bu organizasyonda TPW Şampiyonluğunu elinde bulunduran Survivor Hasan Alpay Selvi (Barbar) ile yapacağı karsılasmaya cıkmazsa unvanını kaybetme riski ile karsı karsıya kalacak.



Survivor yarısmacısı Camoka takımın TPW Ağır Sıklet Şampiyonu durumunda... Timsahlar adlı takımın super star isimleri Bursalı Bigboy ve Bursalı The Turkish Rock ile birlikte TPW'da IC Şampiyonu durumunda bulunan Murat Bosphorus, Kanadalı Joe Legend, 1 Numaralı Contender Barbar, Battal, Anadolu Kaplanı ve Demirci de Ataturk Spor Salonunda nefes kesen bir sova imza atacaklar.

Dunyaca unlu TNA Impact Wrestling'de basarılı performansları ile dikkat ceken İngilizler Doug Williams ve Mark Haskins, İskeletor maskesi ile adını dunyaya duyuran Ruslar'ın uslanmaz cocuğu Masked Loko ve Danimarkalı Chaos da Bursa'da Amerikan Guresi söleninde yer alacak diğer super starlar. Alman Maskeli Demelition Davies ise görenleri hayrete dusurecek.

TTR ringe yine motoruyla mı gelecek ?
Bigboy'un arabasını paramparca yapmak isteyenler mi var ?
Bu sorular da yine o gece cevap bulacak.

-Helin Avsar surprizi-

Bu arada Helin Avsar da TPW Şovunda surpriz bir sekilde ringde olacak.

TPW Genel Muduru Cahit Kaan Kasıkcılar ve Helin Avsar'ın (HELL IN) yönetimde ringe cıkacak usta isimleri cok buyuk surprizler bekliyor.

-Çocuklara iyi bir örnek-

Organizasyon yetkilileri bu sovun amacını; "Sokaklarda agresif enerjisi yuksek cocukların sokaklarda kavga etmesini engellemek ve onların bu yuksek enerjisini olumlu yönde kullanarak, dev adamlara özendirerek sigara ve alkolden uzak tutmak" olarak özetliyor.

Özendikleri dev adamların asla bu tur kötu alıskanlıklarının olmaması, onlar gibi olmak icin özenen gencler icin olumlu bir yansıma. Ancak onlar gibi bir sporcu olmak icinse önce salonda olmak ve ardından uzak doğu disiplini altında yetismelerinin gerektiğin belirtiliyor.


maç özetlerini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder