31 Mayıs 2012 Perşembe

Ve Emre imzaladı!



Milli futbolcu Emre Belözoğlu, Madrid'de bugun sağlık kontrolunden gectikten sonra Atletico Madrid Kulubu ile 2 yıllık sözlesme imzaladı.

Atletico Madrid Kulubu'nun anlasmalı kliniği olan FREMAP'ta sağlık kontrolunden gecen Emre Belözoğlu, kulup doktoru ile birlikte basına acıklama yaptı. İnter'de oynadığı dönemden dolayı İtalyanca bilen Emre, İspanyol basının yönelttiği bazı sorulara İspanyolca cevap vermeye calıstı.

Klinikten cıkarken ellerini kaldırarak İspanyolca ''Muy bien (Çok iyi)'' diyen Emre, ''Her seyin cok iyi gittiğini ifade etti. Bir İspanyol gazetecinin, ''Arda Madrid'te bir sezon gecirmesine rağmen İspanyolca öğrenemedi sen ise İspanyalca konusmaya basladın'' seklindeki yorumuna, Emre İspanyolca kelimeler kullanarak, ''İtalyancayı bildiğimden az da olsa İspanyolca kendimi ifade edebiliyorum'' diye karsılık verdi.
Öte yandan, Atletico Madrid Kulup doktoru da Emre'nin sağlık durumun cok iyi olduğunu belirterek, ''Hic bir sağlık problemi yok, hemen oynamaya hazır bir futbolcu. Kkilo, boy ve kas yapısı olarak her sey uygun. Kalbinde de hic bir sıkıntısı yok'' acıklamasında bulundu.
Atletico Madrid Kulubu yöneticileriyle öğle yemeği yiyecek olan milli futbolcu, daha sonra Milli Takım kampına katılmak uzere Lizbon'a hareket edecek. maç özetlerini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder