30 Mayıs 2012 Çarşamba

Nazilli, Ceviz ile sözlesme yeniledi!



Kulup binasında duzenlenen imza töreninde konusan kulup baskanı Vahit Aysan, basarılı bir sezonun ardından elde ettikleri basarının mimarlarından olan teknik direktör Mustafa Ceviz ile yeniden anlastıklarını ve yeni sezonda da iddialı olacaklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig'de de Mustafa Ceviz yönetiminde buyuk basarılara imza atacaklarına inandığını belirten Ceviz, ''Kendisi ile 1 yıllık anlasma imzaladık. İnsallah önumuzdeki yıl Bank Asya 1. Lig'de kendisiyle tekrar sözlesme imzalayacağız'' dedi.

Nazilli Belediye Baskanı ve Kulup Onursal Baskanı Haluk Alıcık ise bu yıl mutevazı ve bir kadro kuracaklarını kaydetti. Alıcık, ''Hedefimiz 2. Lig'de kalıcı olmak ve ust sıralarda mucadele etmek'' seklinde konustu.

Nazilli Belediyespor'da 1,5 yıldan bu yana görev yaptığını ve buyuk basarılara imza attıklarını belirten teknik direktör Mustafa Ceviz de, ''Camiamızla butunlestik. Bir önceki sezon play-off'ta uzuntu yasadık. Allah, sonrasında bize sampiyonluk nasip etti. 2. Lig'de kadromuza gerekli takviyeleri yapacağız'' diye konustu. maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder