31 Mayıs 2012 Perşembe

Baykan Gazi ve Ankara Üniversitelerini ziyaret etti



Spor Genel Muduru Mehmet Baykan, Gazi Üniversitesi Beden Eğtimi Spor Yuksek Okulu'nun 80. Kurulus Yıldönumu kapsamında duzenlenen "Uluslar arası Beden Eğitimi ve Sporda Sosyal Alanlar" Kongresine ve Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yuksek Okulu'nun Gölbası'ndaki yerleskesinin acılısına katıldı.

Baykan, Gazi Üniversitesi-#8217;ndeki kongrede yaptığı konusmada, -#8220;1932-#8217;de 22 öğrenciyle eğitime baslayan ve bugun binlerce öğrenciyi bunyesinde barındıran Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yuksek Okulu-#8217;nun 80. Kurulus yıldönumunde aranızda bulunmaktan dolayı cok mutluyum. Aranızdan cıkan eğitimci ve antrenörlerle yetistirdiğimiz sporcuların olimpiyatlarda ulkemizin bayrağını dalgalandırması bizlere onur vermektedir. Kaliteli antrenör, basarılı sporcu yetismesinde en önemli etkenlerdendir. Gazi Üniversitesi olarak yıllardır bunu basaran bir eğitim kurumu olmanız dolayısıyla 80. yılınızda da aynı basarılı cizginizi surdurmenizi temenni eder, calısmalarınızda basarılar dilerim-#8221; dedi. Daha sonra Gazi Üniversitesi Rektöru Rıza Ayhan, Spor Genel Muduru Mehmet Baykan-#8217;a plaket takdim etti.



Daha sonra Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yuksek Okulu-#8217;nun Gölbası-#8217;ndaki yerleskesinin acılısına katılan Spor Genel Muduru Mehmet Baykan, -#8220;Biz spor yöneticileri olarak universitelerimizin bu tur modern yapılara kavusmasını mutlulukla karsılıyoruz. Tesislerin yapımında emeği gecen herkese tesekkur eder, yıllardır surdurduğunuz basarılarınızın artarak devam etmesini temenni ederim-#8221; diye konustu. Daha sonra Ankara Üniversitesi Rektöru Prof. Dr. Cemal Taluğ ile birlikte binanın acılısını yapan Baykan, okuldaki salonları inceleyerek, Gölbası-#8217;ndaki yerleskeden ayrıldı.
maç özetleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder